• background image
  background image
  background image
  background image
  background image
  background image
  background image
  background image
  background image
 • Bij ons kan u terecht voor

  broken image

  Eigen studiebureel

  Dankzij ons professioneel studiebureel zorgen wij dat uw installatie volgens de wettelijke normen veilig en perfect op maat afgeleverd wordt.

  broken image

  Verlichting

  Wij bieden u een totaalpakket, van simpele tot industriële verlichtingen. Samen met onze verlichtingsadviseur stellen wij u de meest geschikte oplossing voor.

  broken image

  Domotica

  Ga je voor een slim huis dan zit je bij ons op de goede plaats. Wij installeren voor u een domotica systeem zodat u vanop afstand je volledige woning kunt beheren. Zo kom je telkens weer echt "thuis".

  broken image

  Alarm

  Het installeren van een alarm is de dag van vandaag een must. Je gezin en woning veilig stellen krijgt ook bij ons speciale aandacht. Denk eraan, een zichtbaar geïnstalleerd alarm schrikt ongewenste bezoekers altijd af.

  broken image

  Brand

  Ga je voor een slim huis dan zit je bij ons op de goede plaats. Wij installeren voor u een domoticasysteem zodat u vanop afstand je volledige woning kunt beheren. Zo kom je telkens weer echt "thuis".

  broken image

  Camera

  Hou een oogje in het zeil. Tegenwoordig is camera bewaking geen luxe meer. Je kan het voor talloze doeleinden gebruiken. Onze oplossingen maken het u gemakkelijk om zones te filmen en de beelden ervan te bewaren om ze later te kunnen bekijken.

  broken image

  Data

  Netwerken en data bekabeling zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken. Haast overal worden toestellen uitgerust met netwerk functionaliteit. Een betrouwbaar en ordelijk data netwerk is daarom van vitaal belang.

  broken image

  Toegang

  U selecteert zelf aan wie u toegang verleent. Dankzij een uitgebreid assortiment aan badgelezers, bedieningspanelen en zelf biometrische scanners komt niemand erin die er niet hoort.

  broken image

  Installatie

  Ons deskundig team vakmensen maken er hun missie van om op elke werf werk te leveren van enkel de hoogste kwaliteit. Een propere en veilige installatie is ons handelsmerk!

   
 • Contact

  Laat hier een bericht achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Sitsingenstraat 9
  3730 Romershoven - Hoeselt Limburg
  Belgie
  +32 (0)89 51 42 02
 • GDPR en Gegevensverwerking

  Elektriciteitswerken Crommen Gerard Bvba verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer.

  Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar crommen.gerard.bvba@telenet.be.

  U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan:

  Elektriciteitswerken Crommen Gerard Bvba

  Sitsingenstraat 9 te 3730 Hoeselt

  crommen.gerard.bvba@telenet.be.

   

  Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor het algemeen beleid, klik hier